ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ (ΕΠΠ)

Εκδόσεις Πανεπιστημίου Πατρών (ΕΠΠ)

Οι Εκδόσεις Πανεπιστημίου Πατρών (ΕΠΠ) ιδρύθηκαν τον Ιούλιο του 1995 και εντάχθηκαν στην Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας Πανεπιστημίου Πατρών. Στόχος των ΕΠΠ είναι η έκδοση βιβλίων, περιοδικών και διδακτικών συγγραμμάτων υψηλής ποιότητας σε όλους τους τομείς των επιστημών και των τεχνών καθώς και έντυπου ή ηλεκτρονικού υλικού για το σύνολο των δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 2011, οι ΕΠΠ έχουν ενταχθεί στο πληροφοριακό σύστημα Εύδοξος, την υπηρεσία παροχής συγγραμμάτων σε φοιτητές AEI και AΤΕΙ της χώρας. Οι ΕΠΠ συνεχίζουν να επεκτείνονται σε γνωστικά πεδία των ανθρωπιστικών επιστημών και των τεχνών, της τεχνολογίας, των θετικών επιστημών, των επιστημών της υγείας και των κοινωνικών σπουδών και ήδη αριθμούν πάνω από 100 τίτλους πρωτότυπων βιβλίων ή μεταφρασμένων διαχρονικών συγγραμμάτων στην Ελληνική γλώσσα

Οι ΕΠΠ στεγάζονται στο β’ όροφο του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών. Για την διανομή των συγγραμμάτων οι ΕΠΠ συνεργάζονται με 21 σημεία διανομής που στόχο έχουν την εξυπηρέτηση των μεγαλύτερων Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και την αποτελεσματική γεωγραφική κάλυψη της επικράτειας. Ενδεικτικά, τα βιβλία και συγγράμματα των ΕΠΠ διανέμονται στα Πανεπιστήμια Αιγαίου, Δημοκρίτειου Θράκης, Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης, Κρήτης, Πατρών, Πειραιώς, καθώς και στα ΑΤΕΙ Αθήνας, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, κ.α.

Την Κεντρική Διάθεση των εκδόσεων έχει αναλάβει η επιχείρηση «ΜΑΡΙΝΗΣ ΣΠ. ΧΡΗΣΤΟΣ», ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΙΒΛΙΩΝ –ΕΚΔΟΣΕΙΣ (ΖΩΟΔ. ΠΗΓΗΣ 85-ΑΘΗΝΑ Τηλ.:210 3648170), ενώ το σύνολο των εκδόσεων διατίθεται από τα κάτωθι συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία:

  • Ε. & Δ. ΑΝΙΚΟΥΛΑ – Ι. ΑΛΕΞΙΚΟΣ Ο.Ε, ΕΓΝΑΤΙΑ 148 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΤΡΑ
  • ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ στην ΤΣΙΜΙΣΚΗ 11, ΘΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και στην ΘΟΥΚΙΔΙΔΟΥ 13, ΑΘΗΝΑ
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΟΤΣΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ, ΥΠΟΚ/ΜΑ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ, ΡΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

 

Επικοινωνία:
Κατερίνα Κωστοπούλου, Γραμματεία-Υπεύθυνη Πωλήσεων
Τηλ. 2610 969649,
Email: info-pup@upatras.gr
Email: kkost@upatras.gr

Δικτυακός Τόπος:
https://publications.upatras.gr/

Ταχυδρομική Διεύθυνση:
Εκδόσεις Πανεπιστημίου Πατρών,
Κτίριο Συνεδριακού Κέντρου
Πανεπιστημιούπολη- Ρίο,
26504 Πάτρα